Den Økologiske Drikkedunk er testet og produceret i Danmark

Den økologiske drikkedunk er testet af Vandværkernes Laboratorium Eurofins. Den er produceret i Holbæk, Danmark af dansk arbejdskraft.

Mange af de drikkedunke man ser på markedet er godkendt i forhold til de krav der stilles af fødevarestyrelsen og i forhold til de oplysninger producenterne oplyser – men kan man altid stole på producenter fra Kina, Polen, Ungarn etc. Vi mener det ikke.

De bedste drikkedunke er lavet i PE plast

Der er en grund til at disse institutioner og virksomheder vælger Den Økologiske Drikkedunk. Vi har udviklet den til at kunne flere ting end andre sammenlignelige drikkedunke. Vi har fx valgt at lave Økodunken i PE plast – den samme plast type som vandrørene i jorden er lavet af. HELT fri for phtalater og Bisphenol A kendt som BPA.

Vi har produceret vore drikkedunke i PE plast (der skal stå 02 i bunden) og IKKE i PP plast. 95% af alle drikkedunke er lavet i PP plast. PP plast tåler ikke frost og er samtidig en del stivere. Dette gør at du IKKE kan anvende en PP plast dunk i fryseren.

Vi er leverandører for mange større virksomheder

Vi har gennem 10 år leveret drikkedunke til Fødevarestyrelsen, Fødevareinstituttet, vandværkerne i Danmark herunder vandværksforeningerne DANVA og FVD. Derudover Økologisk Landsforening og en række offentlige institutioner og kommuner. Af store virksomheder som vi leverer til er blandt andet: A.P. Møller Maersk – Maersk Line – Maersk Oil, Topdanmark og en række andre store virksomheder i landet. Vi leverer også til Forschungsinstitut für Kinderernährung i Dortmund, Vandværksforeningen WvgW i Tyskland samt en række vandværker og energi selskaber.

En lille åbning – en kæmpe fordel.

Vi har udviklet drikkedunken med en lille åbning for at den holder tæt – INGEN andre drikkedunke med store låg holder tæt – selvom de hævder dette. Samtidig ville vi gerne have en drikkedunk hvor det var muligt at skifte låg til et skruelåg. Vi ved fra mange undersøgelser at kvinder ikke synes om at anvende en drikkedunk der har en ”sutte-tud”.

Samtidig kan man anvende vore drikkedunke præcis som en kildevands flaske – tag den med i tasken – brug den i bilen – hvor den kan stå i kopholderne – tag den med til Fitness – ja brug den alle steder hvor du måske ville bruge en kildevandsflaske. Kilde- og sodavandsflasker er lavet i PET plast som IKKE er velegnet til fleregangsbrug. Det er derfor du skal anvende en drikkedunk der er udviklet specielt til flergangsbrug.

Vi ønsker dig held & lykke med din nye drikkedunk – DU har fortaget et klogt valg!

Den Økologiske Drikkedunk - Tlf. +45 3536 6000 - info@juul-svane.com - Grønnevej 12, DK-2830 Virum