Sundhed

Den Økologiske Drikkedunk er den smukkeste, dejligste, sødeste og muligvis den sundeste drikkedunk på markedet. Du behøver ikke tro på os - men vi er de eneste i landet som leverer drikkedunke til Fødevarestyrelsen, Fødevareinstitutet og Indenrigs- og sundhedsministeriet samt vandværkerne i Danmark & Tyskland!

Fri for Phtalater + Bisphenol A

Fri for plastfarve

Vand- og lufttæt

Testet af vandværkernes laboratorium Eurofins

Egnet til opvaskemaskine

Tåler fryser

-20 til +80 grader

Produceret i Danmark

Omskiftelig push-pull tud til låg

Indhold

600 ml.

Passer til kopholder i bilen

Passer til cykelholder

Navnefelt til at skrive navn

Godkendt af Forschungsinstitut für Kinderernährung i Tyskland

Plasttype

PE

Certifikater og tests

Fødevarestyrelsen / miljøstyrelsen stiller krav om at der ikke må være mere end 20µ per liter af nedbrydningsstoffer efter anti-oxidanter - de så kaldte phenoler i vandprøver der har været i kontakt med drikkedunke og vand-rør.

Vandværkernes dygtige teknikere og ingeniører har fundet FVST's værdi for høj og mener værdien skal ned på 3-6µ per liter.

Den Økologiske Drikkedunk ligger UNDER 1µ per liter - i det den har en værdi på 0,61µ per liter. Vi finder at det er uhørt vigtigt at man er opmærksom på dette og altid forlanger test-resultater for phenoler ved køb af drikkedunke. Specielt når det handler om drikkedunke til børn.

Se PDF

Bekendtgørelse 80

Vore drikkedunke lever op til Fødevarestyrelsens generelle bestemmelser og lovgivning for plast til opbevaring af fødevarer. Ligesom vore drikkedunke er godkendt i samtlige EU lande og USA.

Se PDF

Dokumentation for indhold

Det er væsentligt at der ikke tilsættes blødgører af nogen art i drikkedunke - specielt til børn - vi har derfor åbenhed omkring materiale sammensætningen - og vedlægger dokumentation.

Se PDF

Den Økologiske Drikkedunk - Tlf. +45 3536 6000 - info@juul-svane.com - Grønnevej 12, DK-2830 Virum